شنبه 21 تیر 1404   12:59:47
نام ارسال کننده :
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
اخبار بین الملل
چهارشنبه، 4 مهر 1403 | 08:37:06

اولین پیگرد قضایی خودپرداز رمزارز غیرقانونی در انگلیس 

 نهاد نظارت مالی انگلستان یک مرد لندنی را به دلیل راه‌اندازی چندین دستگاه خودپرداز رمزنگاری بدون مجوز تحت تعقیب قرار داد که اولین اتهام علیه شخصی به دلیل کار با این دستگاه‌ها در این کشور است.

سازمان رفتار مالی انگلستان (FCA) اعلام کرد که اولومید اوسونکویا ۴۵ساله، متهم است یک سری دستگاه‌های خودپرداز خرید ارز دیجیتال یا تبدیل پول به دارایی‌های رمزنگار را بدون مجوز راه‌اندازی کرده است.

اوسونکویا 3.4 میلیون دلار تراکنش‌های ارز دیجیتال را در مکان‌های مختلف بین دسامبر 2021 تا سپتامبر سال گذشته بدون ثبت‌نام پردازش کرده است. 

FCA  گفت که این اولین تعقیب کیفری در رابطه با فعالیت دارایی‌های رمزنگاری ثبت نشده تحت مقررات پولشویی/تأمین مالی ترور در سال 2017 همچنین اولین اتهام علیه شخصی به دلیل کار با دستگاه‌های خودپرداز رمزنگاری در انگلستان است.

ترز چمبرز، مدیر اجرایی نظارت بر بازار FCA در بیانیه‌ای گفت: «اگر به طور غیرقانونی از دستگاه خودپرداز رمزنگاری استفاده می‌کنید ما شما را متوقف خواهیم کرد. اگر از دستگاه خودپرداز رمزنگاری استفاده می‌کنید پول خود را مستقیماً به مجرمان می‌دهید. مجرمان می‌توانند از دستگاه‌های خودپرداز رمزنگاری برای پولشویی در سطح جهانی سوءاستفاده کنند.»

اعلامیه FCA در حالی منتشر می‌شود که سازمان‌های نظارت مالی هر دو طرف اقیانوس اطلس در مورد دستگاه‌های خودپرداز ارز دیجیتال هشدار می‌دهند. 

چندی قبل، کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) داده‌هایی را منتشر کرد که نشان می‌دهد میزان پولی که مصرف‌کنندگان به دلیل کلاهبرداری‌ها در دستگاه‌های خودپرداز بیت‌کوین از دست داده‌اند به 114 میلیون دلار در سال گذشته افزایش‌یافته که نسبت به سال 2020 ده برابر شده است.

FTC  گفت که ارز دیجیتال تبدیل به یک روش اصلی پرداخت برای انواع کلاهبرداری شده است و افزود: «دسترسی گسترده به خودپردازهای بیت‌کوین به این امکان کمک کرده است.»

در دیگر اخبار مربوط به جرایم رمزنگاری،FBI اعلام کرد که تعداد شکایات مربوط به ارزهای دیجیتال 10درصد از کل شکایات مربوط به کلاهبرداری مالی در سال گذشته را تشکیل می‌دهد اما نیمی از کل ضررها را شامل می‌شود.

اف‌بی‌آی در گزارش خود تصریح کرد که این تا حدی به دلیل استفاده از رمزارز در کلاهبرداری‌های سرمایه‌گذاری است که قربانیان برای پوشش زیان‌های خود انباشته می‌کنند.

در مجموع، زیان ناشی از کلاهبرداری مالی مربوط به استفاده از ارزهای دیجیتال 45 درصد در سال 2023 افزایش یافت و به 5.6 میلیارد دلار رسید. 

مایکل دی نوردوال، دستیار مدیر جنایی اف‌بی‌آی گفت: «ماهیت غیرمتمرکز ارزهای دیجیتال، سرعت تراکنش‌های برگشت‌ناپذیر، توانایی انتقال ارزش در سراسر جهان، ارز دیجیتال را به وسیله‌ای جذاب برای مجرمان تبدیل کرده است درحالی‌که چالش‌هایی برای بازیابی وجوه دزدیده شده ایجاد می‌کند.» 

منبع: pymnts
کلمات کلیدی : پولشوییرمزارز دستگاهپولشویی انگلستانارز دیجیتال
 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ