سه‌شنبه 1 آبان 1403   11:00:01
نام ارسال کننده :
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
اخبار بین الملل
شنبه، 28 مهر 1403 | 12:54:29

هشدار FATF به کویت؛ نحوه مبارزه با تأمین مالی تروریسم کاستی های جدی دارد

گروه ویژه اقدام مالی اعلام کرد که کشور کویت دارای کاستی های جدی در مبارزه با تأمین مالی تروریسم است.

گزارش ارزیابی متقابل FATF/MENAFATF از کویت، اثربخشی اقدامات این کشور برای مبارزه با پولشویی، تأمین مالی تروریسم و تأمین مالی اشاعه و میزان انطباق آنها با توصیه‌های FATF را مورد بررسی قرار داد.

بنا به این گزارش، کویت کشوری پردرآمد با سطوح پایین جرایم خشونت‌آمیز است اما با خطرات پولشویی ناشی از جرایمی مانند کلاهبرداری، فساد و جعل مواجه است و در معرض خطرات تأمین مالی تروریسم ناشی از اقدامات تروریستی و گروه‌های تروریستی فعال در خارج از کشور قرار دارد.

گروه ویژه اقدام مالی با اشاره به اینکه کویت درک اساسی از خطرات پولشویی در سطح ملی دارد ولی درک کمی از خطر تأمین مالی تروریسم دارد، اعلام کرد: مقامات باید درک خود را از این خطرات با انجام ارزیابی‌های ریسک جامع از سازمان‌های غیرانتفاعی و بخش‌های ارائه‌دهنده خدمات دارایی مجازی و سوء استفاده از اشخاص حقوقی برای پولشویی اصلاح کنند.

بر اساس این گزارش، با توجه به مخاطرات موجود، تحقیقات و تعقیب‌های مربوط به تأمین مالی تروریسم در کویت محدود به نظر می‌رسد و پرونده‌ها اغلب در دادگاه به محکومیت نمی‌رسند. 

از دیگر نقائص کویت در گزارش اف ای تی اف، عدم پیش بینی اقدامات لازم برای مسدود کردن دارایی های مرتبط با ترور یا اشاعه در قوانین این کشور است

 این گزارش درباره ارزیابی ریسک اعلام می نماید که کویت ارزیابی ریسک بخش غیرانتفاعی خود را انجام داده است اما برای محافظت از بخش غیرانتفاعی در برابر سوء استفاده از تأمین مالی تروریسم و عدم ایجاد اختلال و دلسردی در فعالیت های غیرانتفاعی مشروع، باید رویکردی مبتنی بر ریسک را اتخاذ کند.

در گزارش گروه ویژه اقدام مالی همچنین آمده است: واحد اطلاعات مالی کویت اطلاعاتی را برای شروع تحقیقات و تحقیقات در مورد پولشویی تولید می‌کند اما تحقیقات تأمین مالی تروریسم بیشتر نتیجه اطلاعات خارجی است.

اف ای تی اف با اشاره به اینکه بانک‌ها و مؤسسات مالی بزرگ کویت درک خوبی از ریسک و تعهدات خود دارند، در عین حال خاطر نشان ساخته است: ناظران هر دو بخش مالی و غیر مالی باید بیشتر بر مالکیت سودمند تمرکز کنند و عدم درک به این معنی است که کویت اطلاعات کامل و قابل اعتمادی در مورد مالکیت سودمند ندارد.

منبع: تارنمای FATF

 
کلمات کلیدی : FATFکویتهشدار FATF
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
نسخه قابل چاپ