به گزارش تایمزآف ایندیا، ویوک آگاروال دبیر این نشست به خبرنگاران گفت: در این نشست پنج روزه، 9 کشور عضو از جمله هند، نقشه راه برای مقابله با چالش های فزآینده جرایم سایبری، پولشویی و تأمین مالی تروریسم بررسی و ترسیم خواهند کرد.
وی با بیان اینکه ارزیابی FATF با مشارکت چندین بازیگر جهانی از جمله صندوق بینالمللی پول بهطورجدی در این نشست انجام میشود، افزود: این ارزیابی، سیستم امنیت مالی کشورها، سازوکارهای آنها برای مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم و جرایم سایبری را بررسی میکند.
به گفته این مقام هندی، جلسات نشست عمومی گروه اوراسیا با تمرکز بر روشهای پولشویی، نحوه استفاده از نقلوانتقالات پول برونمرزی برای پولشویی، راهبردهای بهکاررفته در تأمین مالی تروریسم و مقررات موجود برای جلوگیری از آنها برگزار خواهد شد.
آگاروال بررسی جرایم سایبری در سطح جهان را از دیگر مباحث مطرح در چهل و یکمین نشست اوراسیا بیان کرد و افزود: در یک روز این نشست، کارشناسان صنعت فینتک و بخشهای نوآوری مالی درباره محصولات مالی که میتوانند توسط باندهای تبهکار به کار گرفته شوند با شرکتکنندگان به تبادل نظر خواهند پرداخت.
وی گفت: حاضران در مورد دامنه بالقوه جرایم در دیجیتالی کردن امور مالی و راهبردهای مبارزه با این چالشها و انواع آموزشهایی که میتواند برای سازمانهای مجری قانون در مقابله مؤثر با چنین جرایمی اجرا شود همچنین چگونگی جمعآوری اطلاعات مالی و بینشهایی در مورد نظارتهای مالی در کشورها بحث خواهند کرد.
آگاروال گفت که کشورهای شرکتکننده در نشست 29 نوامبر قطعنامهای را بر اساس بحثهای انجام شده در این چند روز، تصویب خواهند کرد.
گفتنی است که در اولین روز از این نشست، از هند به دلیل تلاشهایش برای اجرای اقدامات علیه پولشویی و تأمین مالی تروریسم و کسب رتبه بالا در ارزیابی FATF قدردانی شد.
بیش از 200 نماینده از کشورهای هند، بلاروس، چین، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان و جمهوری اسلامی ایران در این رویداد شرکت دارند.
سرپرست گروه اعزامی جمهوری اسلامی ایران را هادی خانی رئیس مرکز ملی اطلاعات مالی برعهده دارد.
ایران عضو ناظر گروه پولشویی و مبارزه با تأمین مالی تروریسم اوراسیا است.
کلمات کلیدی :
نشست گروه اوراسیاپولشوییمبارزه با تأمین مالی تروریسممرکز اطلاعات مالی