سه‌شنبه 20 آذر 1403   21:00:33
نام ارسال کننده :  
ایمیل ارسال کننده:
نام دریافت کننده :
ایمیل دریافت کننده :  
موضوع ایمیل :
کد تصویری :
 
اطلاع رسانی
يكشنبه، 27 آبان 1403 | 16:56:42

آخرین یافته‌های پولشویی در سطح جهان و تأثیرات هوش مصنوعی

پلتفرم ضد پولشویی و انطباق با جرایم مالی  Napier AIسالانه شاخص‌هایی را در مورد تأثیر هوش مصنوعی بر مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم (AML/CFT) ارائه می‌دهد و 35 بازار جهانی را بر اساس اثربخشی آنها در رعایت جرایم مالی رتبه‌بندی می‌کند.

یافته‌های کلیدی گزارش اخیر این پلتفرم نکات جالب‌توجهی را تبیین می‌نماید:
- 5 درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی - تقریبا 5.2 تریلیون دلار - از طریق پولشویی به بازار سیاه سرازیر می‌شود.

- مناطق آمریکای شمالی، شمال اروپا و اروپای مرکزی به ترتیب، در رتبه‌های اول تا سوم کمترین درصد تولید ناخالص داخلی ازدست‌رفته به دلیل پولشویی قرار دارند.

- ایتالیا، جمهوری چک و فنلاند به ترتیب در صدر کشورهایی هستند که بیشترین هزینه را برای مبارزه با پولشویی می‌پردازند.

- اقتصادهای جهانی می‌توانند سالانه 3.13 تریلیون دلار با استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی و جلوگیری از پولشویی و تأمین مالی تروریسم صرفه جویی کنند.

- بانک‌ها، شرکت‌های پرداخت، مدیران مالی، شرکت‌های مخابراتی و شرکت‌های بیمه می‌توانند با پیاده‌سازی هوش مصنوعی در راهبردهای پولشویی خود، 138 میلیارد دلار در هزینه‌های انطباق صرفه‌جویی کنند.

- در سراسر جهان، آمریکا بیشترین سود را از راه‌حل‌های انطباق جرایم مالی مبتنی بر هوش مصنوعی می‌برد و به طور بالقوه 23.4 میلیارد دلار در هزینه های انطباق در مؤسسات مالی صرفه جویی می‌کند و پس از آن آلمان (14.2 میلیارد دلار) و فرانسه (11.08 میلیارد دلار) قرار دارند.

- امارات متحده عربی با 9.32 درصد بیشترین ضرر به تولید ناخالص داخلی ناشی از جرایم مالی را در سطح جهان داشته و پس از آن برزیل با 8.74 درصد قرار دارد.

 
کلمات کلیدی : جرایم مالیپولشوییهوش مصنوعیهوش مصنوعی جرایم
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
نسخه قابل چاپ