به گزارش ایران بروکر، بر اساس گزارش FIU، این پولشویان حرفهای دارای ارتباطات مجرمانه هستند و به افراد و شبکههای جنایی امکان پولشویی سیستماتیک را میدهند. FIU
با تحلیل ویژگیهای اساسی، این پولشویان را به چهار دسته تقسیم کرده است: ارائهدهندگان نود، ارائهدهندگان تبادل حواله، ارائهدهندگان تبادل دارایی و ارائهدهندگان تبادل پلتفرمی.
مقامات سوئدی خواستار حضور و مشارکت بیشتر نیروهای انتظامی در پلتفرمهای معاملاتی رمزارز برای مهار خدمات غیرقانونی شدهاند. FIU سوئد ارزیابی کرده که ارائهدهندگان غیرقانونی رمزارز یک تهدید نوظهور در طرحهای پولشویی و بخش مهمی برای جرایم سازمانیافته جهت حفظ و گسترش بازارهای مجرمانه خود هستند.
از سوی دیگر، مقامات سوئدی نقش پلتفرمهای معاملاتی رمزارز مجاز و قانونی را در مهار فعالیتهای پولشویی به رسمیت شناختهاند. آنها از این نهادها خواستهاند الگوهای معاملاتی مشکوک کاربران خود را زیر نظر داشته و اقدامات لازم از جمله توقف تراکنشها و قطع همکاری با مشتریان را انجام دهند.
در اقدامی دیگر، سازمان مالیاتی سوئد ۲۱ شرکت استخراج رمزارز را بین سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ مورد بررسی قرار داده و چندین ابهام در اظهارنامههای مالیاتی آنها شناسایی کرده است. تحقیقات نشان داده که ۱۸ شرکت استخراج رمزارز اطلاعات گمراهکننده یا ناقص برای اجتناب از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده عملیات مشمول مالیات ارائه کردهاند.
سازمان مالیاتی اعلام کرده که این رویکرد منجر به از بین رفتن مالیات کشور به شکل پرداختهای نادرست بر ارزش افزوده ورودی، عدم پرداخت مالیات بر ارزش افزوده خروجی و داراییهای رمزارزی گزارش نشده میشود.
شرکتهای استخراج رمزارز علیه درخواست مالیاتی ۹۰ میلیون دلاری به دادگاه اداری اعتراض کردهاند. از میان آنها، اعتراض دو شرکت پذیرفته شده و دادگاه اعلام کرده که مبالغ فوق با توجه به احکام صادره تعدیل شده است.
کلمات کلیدی :
صرافیصرافی رمزارزسوئد صرافیصرافی پولشویی